Een business groeiweek op inspirerende venues

ValkEvents en Journey of Enterprises vormen partnership

ValkEvents en Journey of Enterprises (kortweg: JOE) zijn een samenwerking gestart voor zakelijke evenementen en incentives.

JOE zorgt sinds 2016 voor meer ondernemerschap bij groei ondernemers en hoger management. In dit partnership combineren we de passie voor beleving en hospitality van Van der Valk met een hoogstaand inhoudelijk programma van JOE tijdens meerdaagse incentive reizen naar het buitenland.

Deze incentive reizen zijn gericht op groei ondernemers en hoger management. Het “Entrepreneur Mindset Program” van JOE zorgt voor meer ondernemerschap in organisaties. Tijdens de reis ligt de focus op leiderschapsontwikkeling en intern ondernemerschap door middel van uitdagende ervaringen en intense belevenissen.

We verblijven op de de top locaties van Van Der Valk in Spanje en Bonaire. Welke bestemming je ook kiest, elke dag trekken we er op uit om de mooiste plekjes te ontdekken. We eten lekker en gezond, zowel op locatie als in uitstekende lokale restaurants.

Meer informatie?
Is je interesse gewekt? Geef ons gerust een belletje via Rogier de Moel, nummer 0612752688 of via rogier@ondernermersreizen.nl

Meer informatie?

Is je interesse gewekt? Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct onze brochure.