5 Inspiratie-ingrediënten

Business Events bij Plaza Resort Bonaire

5 Inspiratie Ingrediënten

Diversiteit en compleetheid zijn twee van onze uitgangspunten voor de verzorging van de events en incentives. Hierbij werken we veelal met een mix van ingrediënten uit 5 pijlers:

  • Cultuur
  • Natuur
  • Sport
  • Business
  • Culinair

In nauw overleg met uzelf stellen wij een geheel programma voor u op met aspecten uit diverse of zelfs alle pijlers. Hierin zijn uw wensen leidend en bieden wij u vooral inspiratie door onze uitgebreide kennis van de directe omgeving van onze venues.

Cultuur

Bijzondere steden, unieke culturen. Bij elk van onze venues horen mooie verhalen en elk gebied heeft zijn eigen unieke geschiedenis wat dagelijks vertaald wordt in een prachtige cultuur.

Wij laten u en uw gasten graag kennismaken met deze verschillende culturele aspecten tijdens uw evenement. Van een onverwachte stadswandeling tot aan een lokale storytelling, er zijn vele ingrediënten die onderdeel kunnen zijn van uw culturele beleving.

Natuur

Veel van onze Van der Valk Venues liggen dicht bij of zelfs in een prachtige natuurlijke omgeving!

Vergezichten, oerbossen, meren en rivieren en prachtige bloesembomen, overal kunnen uw gasten de natuur in al haar schoonheid beleven met diverse excursies en activiteiten.

Business

Meetings, opleidingen, presentaties, bedrijfsbezoeken, coachingstrajecten. Zo even een greep uit de business-ingrediënten waarmee wij graag samen met u voor de juiste setting en activatie op onderzoek uit gaan.

Dat kan binnen in onze venues zijn, maar ook in de directe omgeving. We regelen het graag voor u.

Sport

In welke vorm en zwaarte dan ook, sport is altijd een heerlijke beleving tijdens een event en incentive. Even ontspannen door (lichte) inspanning.

Een prachtige hike in de Pyreneëen bijvoorbeeld. Of wat dacht u van een sportieve teambuildingssessie in de bossen of bij de meren? Yoga on the Beach, een City-Bike tour, suppen op de Middelandse of Caribische Zee of toch golfen op de meest fantastische banen? Ook dat organiseren we graag samen met en vooral ook vóór u en uw gasten!

Culinair

Uiteraard kunt u er van op aan dat u de beste hospitality treft bij al onze venues. Heerlijk maar ook verrassend eten en drinken hoort daar zeker bij! Dat is echter niet beperkt tot onze eigen locaties!

Wij laten u en uw gasten graag heelijk culinair genieten op de mooiste nabije locaties, van olijfboomgaarden tot city-foodtours en BBQ's op verlaten eilanden!