Barcarola Fam Trip Report

De FAM-Trip groep

Vanuit de samenwerking met Event Summit hebben we 15 Incentive Professionals van 13 tot en met 15 oktober 2022 mogen verwelkomen voor deze prachtige ontdekkingsreis.

De regio Costa Brava, met unieke venues zoals de binnenstad van Girona, het 1200 jaar oude stadje Peratallada, de vele olijfboomgaarden en de ongekende sportieve mogelijkeden hebben hun doen verrassen en verbazen.

Ook dit is Spanje. Ook dit is Van der Valk.

Een mooi artikel over deze reis werd geschreven door High Profile Journaliste Bianca Hidajat:

https://www.events.nl/nieuws/business-meets-pleasure-aan-de-costa-brava

Hotel Barcarola - Een ongekende verrassing voor zakelijke events

Onder de Spaanse zon vonden onze gasten een oase van rust en hospitality: Hotel Barcarola. Een authetiek Spaanse hotel, maar dan Van der Valk-stijl. Perfecte hospitality, Nederlandse regelkunde en overweldigende gastvrijheid. Met 44 kamers en 8 appartementen geschikt voor groepen tot 120 personen, maar het heerlijke kleinschalige gevoel is gebleven.

Girona, één van Spanjes best bewaarde geheimen

Cultuur & Culinair. History en Hospitality. Het zijn iconische termen die perfect aansluiten bij hetgeen één van Spanjes mooiste - maar tevens onontdekte - steden te bieden heeft. De Girona Food Tour maakt een ultieme combinatie.

Slenterend door de smalle steegjes luisteren we aandachtig naar de gepassioneerde en kenniswaardige verhalen van onze gids terwijl ze ons van het ene kleine restaurantje naar het andere brengt.

Waar we ons dan weer telkens laten verwennen met de heerlijkste gerechtjes uit de autentiek gemixte keuken van Girona en omgeving.

Lunchen tussen de Olijven

Een prachtig gedekte tafel. Overheerlijke Spaanse gerechtjes. Compleet omgeven door bloeiende olijfbomen. En dat alles onder de gemoedelijk schijnende Mediterraanse zon... Veel mooier wordt het niet

Ontwikkeling en reflectie

Business, pleasure, development, het zijn 3 ingrediënten van een incentive die naadloos bij elkaar aansluiten tijdens het everblijf in Hotel Barcarola. Samen met de partners van Journey of Enterprises kan er een ontwikkel en coachingsprogramma-onderdeel geïntegreerd worden in elke incentivereis, indien dat gewenst is. Een voorproefje werd gegeven door Ralph van Dam en Rogier de Moel van Ondernemersreizen.nl

Sportbeleving in vele varianten

De regio Costa Brava biedt ongekende sportieve mogelijkheden. En door de ligging van Hotel Barcarola op nog geen 75 meter van het strand worden deze mogelijkheden nog eens flink uitgebreid. Van golf tot fietsen, van hiken tot yoga, alle vormen van sport kunnen worden geïntegreerd in elk incentive.