Incentives

Wilt u uw medewerkers bedanken voor hun harde werk of uw klanten belonen voor de samenwerking? Valk Events organiseert incentive reizen naar Spanje, Curaçao en Bonaire. Met bijvoorbeeld de spectaculaire activiteiten van Rib Events kan het programma op maat worden samengesteld.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Graag stellen wij samen met u de ideale reis samen, compleet georganiseerd!

Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19

Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 is een stoere locatie voor een avontuurlijk bedrijfsuitje, zomers personeelsfeest en interactieve teambuilding.
Ook voor bijzondere presentaties en inspirerende bijeenkomsten is deze buitenlocatie geschikt.
In het prachtige natuurgebied bij de stuw van Amerongen, waar de Rijn in de Lek overgaat, ligt deze exclusieve locatie die geschikt is voor evenementen vanaf 25 tot wel 2500 bezoekers.

Van der Valk Barcelona

Hotel Barcarola - Spanje

Dit heerlijke hotel is een ideale uitvalsbasis voor een actieve vakantie met golfen, fietsen, watersporten en motorrijden. Gelegen aan een van de mooiste baaien van de Costa Brava op 1 uur rijden van Barcelona.

Naast culturele bezoeken aan de vele steden in de omgeving vindt u ook pittoreske vissersdorpjes en verscholen baaitjes aan de gehele Costa Brava. Het hotel is tevens de perfecte uitvalbasis voor vele sportieve activiteiten, zoals kayaken, duiken of golfen.

Valk Events Bonaire

Plaza Beach Resort Bonaire

Plaza Beach Resort Bonaire is een all inclusive accommodatie met eigen duikschool, jachthaven, strand en restaurants.

Geniet van de heerlijke buffetgerechten, drankjes en vele faciliteiten en een prachtig privézandstrand. Er is een spa en u kunt uw geluk beproeven in in het casino.

Het resort biedt een breed scala aan eilandtours of avontuurlijke excursies per auto, per boot of per scooter!

Valk Events Curaçao

Kontiki Beach Resort Curaçao

Dit prachtige resort, met zwembaden in een tropische tuin, bevindt zich op de hotspot van het eiland naast Mambo en Wet & Wild: Sea Aquarium Beach! Dit luxueuze resort biedt alles om uw verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. Laat u verrassen door de bijzondere opzet van het resort met haar prachtige Caraïbische tropische tuin en de natuurlijke materialen waarmee het resort is gebouwd.

Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn de speerpunten die het resort karaktiseren.

Valk Events RIB events

Rib Events

In samenwerking met onze specialistische partner Rib Events, worden bijzondere evenementen op het water georganiseerd. Bijvoorbeeld op de grote rivieren en meren van Nederland, maar ook op de Noordzee en Middellandse zee, zelfs in combinatie met zeilevenementen als de Volvo Ocean Race, Ibiza Regatta en de Super Yacht Cup op Mallorca.