Ervaar de adrenaline van Le Dakar!

Het Dakar Business Event is hét corporate event waarbij Visie, Avontuur en Netwerken bij elkaar samen komen! Woensdag 29 juni 2022, EVM19 Outdoor Event Resort!

Vanaf 13.30 is iedereen van harte welkom op het evenement, waar om 14.00 Kees Koolen het evenement zal openen met een inspirerende Key note over zijn passie voor en visie over de Dakar, Ondernemerschap en de Energie Transitie! Vervolgens zal Gert-Jan van der Valk u meenemen in zijn ontwikkelingen en missie voor de deelname aan de Dakar 2023!

Om 15.00 uur kunt u genieten van kennis, netwerk en avontuurlijke beleving, de auto's, trucks, SSV's én RIBs staan en liggen voor u klaar. Ook zijn er diverse deskundigen vanuit Koolen Industries aanwezig die u meer kunnen vertellen over alle aspecten van de Energie Transitie!

Uiteraard zal de gehele dag culinair worden omlijst met een hospitality-level zoals u van het Van der Valk concern mag verwachten!

Rond 19.00 eindigt het evenement, maar mocht u het nog gezellig vinden, de bar blijft open tot de laatste gast...

Het Programma:

  • 13.30 - Inloop
  • 14.00 - Opening door Kees Koolen, Ralph van Dam & Gert-Jan van der Valk
  • 15.00 - Beleving, Inspiratie, Visie en Netwerk
  • - Meerijden met RallyTrucks, RallyAuto's, Buggy's en meevaren met RIB-Powerboaten
  • - Diverse inspirerende break-out mogelijkheden mbt de Energie Transitie
  • - Netwerken op inspirerende locaties
  • 19.00 - Einde Evenement

Inclusief alle drankjes, hapjes en een heerlijke Build your own Burger hospitality.

Kaarten voor dit unieke event zijn te verkrijgen via het Dakar Business Event ticketsysteem.

Kees Koolen en Project 2030

Qua aanzicht de meest indrukwekkende verschijning in de woestijn: de Dakar Trucks! Kees Koolen, meervoudig Dakar-deelnemer in alle categoriën én vermaard ondernemer, brengt een aantal van zijn passies bij elkaar in Project 2030!

Zijn doel is om de energie-transitie, de Dakar én het ondernemerschap te combineren in de ontwikkeling van de eerste electrische rallytruck die deel zal gaan nemen aan de Dakar Rally!

Tijdens een inspirerende keynote zal hij het Dakar Business Event gaan openen.

Kaarten zijn te verkrijgen via het Dakar Business Event ticketsysteem.

Gert-Jan van der Valk neemt u mee in de actie

De afgelopen Dakar Rally heeft Gert-Jan van der Valk weer vele bijzondere kilometers door de duinen van Saudi Arabië gereden én ook diverse meters gevlogen! Helaas kwam na een indrukwekkende sprong tijdens de 7de etappe, zijn Dakar tot een vroegtijdig einde.

Echter, ook in 2023 zal hij weer aan de start van deze machtige rally gaan staan, waarbij hij iedereen de kans geeft om tijdens het Dakar Business Event zélf de adrenaline van een rit in een rallybuggy te ervaren!

Kaarten zijn te verkrijgen via het Dakar Business Event ticketsysteem.

Rally-auto's en Visie over de Energie Transitie

Diverse rally-voertuigen zoals de auto's, trucks en buggies van het Koolen Industries Team én het Valk Rallyteam staan op deze dag klaar voor iedereen om een ongeëvenaarde rit mee te maken!

Maar, we brengen méér! Met inspirerende visies en veel kennis over de energie transitie en de weg hiernaar toe en door heen biedt het Dakar Business Event ook de mogelijkheid om veel nieuwe inzichten te vewerven. Naast de presentatie van Kees Koolen, zullen veel van zijn bedrijven die zich bezig houden met de vele uitdagingen van de Energie Transitie, aanwezig zijn om al uw vragen hierover te beantwoorden middels praktische oplossingen!

Kaarten zijn te verkrijgen via het Dakar Business Event ticketsysteem.

Journey of Enterprises - een partner die uw bedrijf in transitie kan zetten!

Het bedrijf Journey of Enterprises (kortweg ‘JOE’) - met Ralph van Dam en Rogier de Moel als grondleggers, zorgt sinds 2016 voor meer ondernemerschap in organisaties. Ze verbinden ondernemers en hoger management met het “Entrepreneur Mindset Program” en zorgen voor een verdere transitie van het (groot) MKB.

Tijdens het Dakar Business Event vertelt Ralph in het kort wat transitie voor hem betekent én neemt hij u samen met Gert-Jan mee in de diverse MVO-transitie ontwikkelingen binnen het Van der Valk Concern.

Kaarten zijn te verkrijgen via het Dakar Business Event ticketsysteem.