Creatie van inspirerende momenten die zorgen voor verbinding

Valk Events is een organisatie- en adviesbureau voor eventmarketing: doelstellingen en doelgroepen worden bereikt voor diverse opdrachtgevers, in het kader van relatiemarketing of communicatie. Op basis van uw wensen en behoeften worden unieke programma's met meerwaarde ontwikkeld. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van het uitgebreide hotelnetwerk Van der Valk en partners.

Neem contact met ons op en leg uw vraag aan ons voor. We werken met veel plezier aan een oplossing op maat.

Het begint met een kennismakingsgesprek waarin uw ambities, doelgroepen, doelstellingen en randvoorwaarden worden besproken. In de volgende creatieve stap worden mogelijke concepten ontwikkeld en gepresenteerd, waarna onze projectmanager gaat voorbereiden en uitvoeren. Op een kostenbewuste en effectieve wijze, met hoge betrokkenheid en betrouwbaarheid, wordt u ontzorgd en streven we naar het overtreffen van de verwachtingen. Tot in de puntjes verzorgd met de beste kwaliteit. Hiermee zorgen we voor het (ver-)binden en boeien van uw relaties en medewerkers.

Valk Events catering

Gasten verwennen

Op (h)eerlijk eten en drinken worden de gasten getrakteerd. Dit zorgt ook voor gezelligheid en sociale contacten op het terras of in het restaurant.

Heerlijk eten en drinken is onlosmakelijk verbonden met een goed evenement. Wij hebben voor u al een aantal mooie voorstellen klaarliggen. Heeft u echter andere idee├źn? Deze horen wij erg graag.

Valk Events decoratie & techniek

Decoratie & Techniek

Om de gasten in de juiste stemming te laten komen, is aankleding van de locatie en accommodatie belangrijk. De sfeer optimaliseren kan door originele en verrassende decoratie worden gerealiseerd. Het wow-gevoel ontstaat met spectaculaire audio-visuele techniek die versterkend werkt op de acts of sprekers op het podium.

Graag vertellen we meer over onze visie op de kracht van live-communicatie om uw doelstellingen te realiseren, op een interactieve manier!

Valk Events enterainment

Entertainment, Sprekers & Acts

De inzet van sprekers en acts voegen beleving en inhoud toe. Afhankelijk van persoonlijke smaak, doelgroep en doelstellingen kan de juiste keuze hierin worden gemaakt. Wij stemmen dit graag in nauw overleg met u als opdrachtgever af.

Dankzij ons brede netwerk met zeer uiteenlopende mogelijkheden staat Valk Events garant voor top entertainment tijdens uw evenement, en daarbij gaan wij samen met u op zoek naar de perfecte combinatie!

Valk Events activiteiten

Activiteiten

In samenwerking met diverse partners biedt Valk Events uiteenlopende activiteiten op het gebied van bedrijfs- of groepsuitjes aan. Deze activiteiten zorgen voor een belevenis, voor verbinding of energie en krijgen betekenis voor de deelnemers door een inhoudelijk of leerzaam karakter.

Valk Events biedt u verschillende mogelijkheden op het gebied van bedrijfs- of groepsuitjes aan. Dit in samenwerking met onze partner, welke garant staat voor kwaliteit en service.

Bekijk hier een selectie van mogelijke activiteiten.