VIP Relatiedag Valk Events Dakar Team

In het voorjaar van 2018 vond de VIP Relatiedag van het Valk Events Dakar Team plaats bij Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 (EVM19).

Op deze dag werd het team gepresenteerd en konden sponsoren & overige relaties vervolgens in festivalstijl meedoen aan de diverse stoere gemotoriseerde activiteiten die EVM19 biedt.

De dag werd afgesloten met een heerlijk uitgebreid barbecue diner en dessert. Natuurlijk kon er ook uitgebreid geborreld worden.

Valk Events RICOH Open

RICOH OPEN Spelersparty

Het RICOH Open is een internationaal tennistoernooi op gras dat gehouden wordt in Rosmalen, nabij ‘s-Hertogenbosch. Het toernooi trekt ieder jaar toptennissers en bezoekers uit binnen- en buitenland.

In juni 2017 had Valk Events had de eer om de spelers van het RICOH OPEN met familie en management te mogen ontvangen in de sfeervolle tuin van Van der Valk Hotel Nuland.

Valk Events Hotel Tiel

JOVD Congres

De JOVD (Jongerenorganisatie Vrijheid en Democratie) is een liberale politieke jongerenorganisatie.

In april 2017 mochten wij deze groep ambitieuze jongeren ontvangen in het Van der Valk Hotel Tiel. Hier vond het jaarlijkse voorjaarscongres plaats met het thema ‘Into the future’. Tijdens het congres werd dieper ingegaan op technologische innovatie, duurzaamheid en andere toekomstplannen

Off road experience SIG

Op het outdoor evenementen terrein EVM19 is voor de relaties van SIG een spectaculaire off road dag georganiseerd. Men kon meerijden met de rally auto en zelf op een quad of crossmotor het terrein verkennen.