Bekijk hier een impressie van de evenementen georganiseerd door Valk Events. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw eigen onvergetelijke personeelsfeest, teamdag, incentive of andere bijeenkomst te organiseren.

Klik hier om omze folder in PDF te downloaden. For English click here.

Yamaha Europe 50th Anniversary

Voor het 50-jarig jubileum van Yamaha Europe is groots uitgepakt! Valk Events organiseerde een tweedaags sportief & gemotoriseerd festival bij EVM19. Dit in combinatie met een viersterren gala diner, knallende feestavond én overnachting in Hotel Tiel.

De eerste dag vol spanning & avontuur was voor de medewerkers, een dag later sloten familieleden en kinderen aan voor nóg een spectaculaire dag. Voor het familiefeest werd het evenement uitgebreid met een gepast programma voor kinderen. Voor de allerkleinsten was er zelfs een nanny-service met eigen activiteitenprogramma.

Een greep uit het actieve programma: quad rijden, enduro motorrijden, jetskiën, RIB-varen, obstacle run training, archery shooting & attack, SUPpen, teambuildings activiteiten, inflatable course.

Santé Partners Vitaalfestival

Voor Santé Partners ontwikkelde en organiseerde Valk Events een speciaal Santé Vitaalfestival op maat in Hotel Tiel.

Gedurende een licht actief & sportief middagprogramma konden medewerkers uit verschillende werkgebieden elkaar leren kennen en meedoen aan diverse workshops. Denk hierbij onder andere aan een workshop omgaan met stress, een workshop mindfulness en yoga. Ook waren er workshops percussie, hula hoopen, vegan koken en boksen.

Geheel in festivalstijl werden in de plenaire ruimtes onder andere nagels gelakt, stoelmassages gegeven en was er een stand met informatie over een gezonde lifestyle.

Niet alleen gezondheid en vitaliteit waren belangrijke speerpunten, maar vooral ook FUN!

Na het middaggedeelte genoten de gasten van een heerlijk buffet en grootse feestavond met tienkoppige band.

AVIT – The sky is the limit!

Voor Avit organiseerde Valk Events een spectaculaire ‘Executive Day’. Deze jaarlijkse dag voor toprelaties bood een inhoudelijk programma met sprekers en presentaties in de ochtend. Daarna in de middag een leuke en leerzame belevenis met spectaculaire activiteiten!

Vanaf 09:30 uur werden de gasten ontvangen bij Inn Style te Maarssen. Na het plenaire gedeelte ging een deel van de groep in lelijke eendjes op pad met een heuse speurtocht. Een landelijke route leidde hen naar vliegveld Hilversum. Daar gingen de deelnemers de lucht in voor een echte vliegles!

Het andere deel van de groep is met bussen naar Hilversum gebracht om ook het luchtruim in te gaan. Zij vonden vanaf Hilversum in de eendjes de weg terug naar Maarssen.

In Maarssen werd de dag afgesloten met een heerlijke borrel en hapjes.

Vonk & Co – Personeelsfeest 2017 & 2018

Valk Events heeft al meerdere keren de eer gehad het jaarlijkse personeelsfeest voor transportbedrijf Vonk & Co te organiseren. Beide keren vond het plaats in Van der Valk Hotel Tiel.

In 2017 met een buffetdiner en feestavond in de gezellige Bavariabar, Maaszaal & Waalzaal. Aan het begin van de avond vond de presentatie van de nieuwe bedrijfsfilm plaats waarna het swingende programma van start ging met diverse coverbands en singer-songwriter Nielson.

In 2018 werd een knallend feest gegeven in de SIXX Skybar van Hotel Tiel. Alle medewerkers werden ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail waarna zij konden borrelen en natuurlijk ook dansen op de muziek van de DJ Mr. Smit, Guilty Pleasure feest- & coverband en live zangeres ‘Just like Tina Turner’. Als klap op de vuurpijl werd de avond afgesloten met een daverend optreden van Mental Theo

MPI Campfire Sessions

Meeting Professionals International Netherlands Chapter is de Nederlandse afdeling van Meeting Professionals International. Deze vakvereniging voor mensen die actief zijn binnen de Meeting & Event industrie kwam in September 2018 bij elkaar op Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 (EVM19) voor hun ‘Campfire Sessies’.

In de diverse accommodaties Boothuis, Serre, Riva Zaal, Beach House werd vergaderd, gebrainstormd en kennis gedeeld. Tussen de middag was er voor iedereen een heerlijke uitgebreide lunch met luxe broodjes. Het middagprogramma vond plaats op het privé eiland River Beach. Hier konden de deelnemers relaxed in de zon (of schaduw) luisteren naar inspirerende presentaties. Er werd afgesloten met een uitgebreide barbecue en borrel.

Deze dag werd mede georganiseerd en gesponsord door Valk Events en EVM19.

MSD - Fit & Vitaal

Voor MSD maakte Valk Events een mooie combinatie tussen de vergaderfaciliteiten van Hotel Tiel en de prachtige evenementenlocatie van EVM19. Na een ochtend vergaderen kwam de groep naar Eiland van Maurik 19 voor een speciaal voor hen samengesteld ‘Fit & Vitaal’ programma.

Deelnemers werden ontvangen met een drankje en gezonde lekkernij. Vervolgens konden zij kiezen uit verschillende work-outs zoals bootcamp, obstacle run training, SUPpen, kano varen, boksen & yoga. Dit onder de professionele begeleiding van diverse sportinstructeurs, geschikt voor sporters van ieder niveau.

Na een middag vol sportieve en ontspannende activiteiten was er heerlijk barbecue diner & groots feest in de sfeervolle Beach House. Het dak ging er af met de meezingers en dansvloervullende hits van coverband The Tour.

VIP Relatiedag Valk Events Dakar Team

In het voorjaar van 2018 vond de VIP Relatiedag van het Valk Events Dakar Team plaats bij Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 (EVM19).

Deze dag werd het team gepresenteerd en konden sponsoren & relaties in festivalstijl meedoen aan de diverse gemotoriseerde activiteiten zoals quad rijden, enduro motorrijden, jetskiën en RIB-varen.

De dag werd afgesloten met een heerlijk uitgebreid barbecue diner en dessert. Natuurlijk kon er ook uitgebreid geborreld worden.

Valk Events RICOH Open

RICOH OPEN Spelersparty

Het RICOH Open is een internationaal tennistoernooi op gras dat gehouden wordt in Rosmalen, nabij ‘s-Hertogenbosch. Het toernooi trekt ieder jaar toptennissers en bezoekers uit binnen- en buitenland.

In juni 2017 had Valk Events had de eer om de spelers van het RICOH OPEN met familie en management te mogen ontvangen in de sfeervolle tuin van Van der Valk Hotel Nuland.

Valk Events Hotel Tiel

JOVD Congres

De JOVD (Jongerenorganisatie Vrijheid en Democratie) is een liberale politieke jongerenorganisatie.

In april 2017 mochten wij deze groep ambitieuze jongeren ontvangen in het Van der Valk Hotel Tiel. Hier vond het jaarlijkse voorjaarscongres plaats met het thema ‘Into the future’. Tijdens het congres werd dieper ingegaan op technologische innovatie, duurzaamheid en andere toekomstplannen

Off road experience SIG

Op het outdoor evenementen terrein EVM19 is voor de relaties van SIG een spectaculaire off road dag georganiseerd. Men kon meerijden met de rally auto en zelf op een quad of crossmotor het terrein verkennen.