Een congres organiseren met meerwaarde

Valk Events heeft een eigen visie ontwikkeld op de organisatie van een geslaagd congres. Deze succesformule is ontstaan door de uitgebreide ervaring binnen de verschillende hotels en met de diverse opdrachtgevers. Van een grootschalige bijeenkomst voor een branchevereniging tot een wetenschappelijk symposium, conferentie of seminar. De deelnemers worden geïnspireerd en geïnformeerd door sprekers en kunnen tevens onderling ideeën uitwisselen.

Het congres kan worden ondersteund met een online platform voor deelnemersregistratie of misschien wel een 'live-stream' om er een hybride variant van te maken. Het zorgt hiermee voor engagement tussen de leden van een vereniging of deelnemers uit een branche.

Het is belangrijk om de doelgroep en doelstellingen helder te hebben om zo te bepalen op welke wijze en met welke middelen de boodschap kan worden overgebracht. Naast de inhoudelijke kant van informatieverstrekking en communicatie, kan met activiteiten de sfeer worden versterkt en het contact tussen de deelnemers worden gestimuleerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u graag meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact met ons op!