Werkwijze

Creatie van inspirerende momenten die zorgen voor verbinding

ValkEvents is een organisatie- en adviesbureau  voor eventmarketing: doelstellingen en doelgroepen worden bereikt voor diverse opdrachtgevers, in het kader van relatiemarketing of communicatie. Op basis van uw wensen en behoeften worden unieke programma's met meerwaarde ontwikkeld. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van het uitgebreide hotelnetwerk Van der Valk en partners.  

Neem contact met ons op en leg jullie vraag aan ons voor, we werken met veel plezier aan een oplossing op maat. Het begint met een kennismakingsgesprek waarin jullie ambities, doelgroepen, doelstellingen en randvoorwaarden worden besproken. In de volgende creatieve stap worden mogelijke concepten ontwikkeld en gepresenteerd, waarna onze projectmanager gaat voorbereiden en uitvoeren. Op een kostenbewuste en effectieve wijze, met hoge betrokkenheid en betrouwbaarheid, wordt u ontzorgd en streven we naar het overtreffen van de verwachtingen. Tot in de puntjes verzorgd met de beste kwaliteit. Hiermee zorgen we voor het (ver-)binden en boeien van uw relaties en medewerkers.

De gasten verwennen

Op (h)eerlijk eten en drinken worden de gasten getrakteerd. Dit zorgt ook voor gezelligheid en sociale contacten op het terras of in het restaurant. 

Food & drinks suggesties

Decoratie & techniek

Om de gasten in de juiste stemming te laten komen, is aankleding van de locatie en accommodatie belangrijk. De sfeer optimaliseren kan door originele en verrassende decoratie worden gerealiseerd. Het wow-gevoel ontstaat met spectaculaire audio-visuele techniek die versterkend werkt op de acts of sprekers op het podium.

Decoratie opties

Entertainment, sprekers & acts

De inzet van sprekers en acts voegen beleving en inhoud toe. Afhankelijk van persoonlijke smaak, doelgroep en doelstellingen kan de juiste keuze hierin worden gemaakt. Wij stemmen dit graag in nauw overleg met u als opdrachtgever af. 

Entertainment & more

Activiteiten

ValkEvents biedt uiteenlopende activiteiten in samenwerking met diverse partners. Deze activiteiten zorgen voor een belevenis, voor verbinding of energie en krijgen betekenis voor de deelnemers door een inhoudelijk of leerzaam karakter.

Activiteiten mogelijkheden